1 stjerneRødvin

Merlot, Vin de pays du Gard, Cave des Vignerons de Vauvert, 2000, 13% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
54,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

En af de vine, der reklameres godt for med henvisning til gode anmeldelser. Hvilket for os har bekræftet, at vi med høj grad af sikkerhed kan bruge bestemte anmelderes ros som advarsel - her skal vi beholde tegnebogen i lommen.

Vinen er koncentreret med en markant bærsmag, sol-, stikkels- og hyldebær. Den "grønne" stikkelsbærsmag er skarp og generende. Vi kan ikke genkende noget der ligner Merlot-smag. Smagen tangerer oversøisk, enstrenget stil, dog slankere og lidt friskere. Midt i den tørre smag er også en syltetøjsagtig og - ifølge vores smagsløg - småvulgær sødme.

Alt i alt er indtrykket en vin, der smager mere af bærsaft end af vin. Det er slet ikke os

September 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.