2,5 stjerner2 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

merlot, Kakovostno, Štekar, 2013, 14,5% (Goriška Brda, Slovenien) serija 1/2500

Kvalitet-pris: OK
145,00 hos KMVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Klassisk og god "fransk" duft. Smagen er ret koncentreret, har også det klassiske men også lidt "oversøisk" og en lidt vammel tone, der ikke skyldes restsukker, men som hjælpes på vej af en fornemmelse af en vis grad af syresvaghed; vinen klinger lidt ufriskt ud.

Vi lægger begge ud med to stjerner, men med luftning og sammen med mad ender Preben på tre stjerner, idet fornemmelsen af for høj sødme her er dalet, og vinen smager glimrende.

Vinen er økologisk, spontangæret, ufiltreret og lagret 12-14 måneder i 500 liters egetræsfade.

Glas: Zalto bourgogne.

September 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.