4 stjernerRødvin

Merlot, Catamayor, Castillo Viejo, 2002, 13% (Uruguay)

Kvalitet-pris: OK
52,50 hos Quality Wine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

En positiv overraskelse, må vi sige!

Sødmefuld, blød og letforståelig frugt og et ganske let strejf af moden garvesyre. Smagen og stilen er - for at sammenligne med noget velkendt - et sted mellem en lille Bordeaux og en Côtes du Rhône: mere robust og mindre elegant end en Bordeaux, mere elegant og mindre robust end en Côtes du Rhône, varmere smagstone end Bordeaux, lidt køligere end en typisk Côtes du Rhône.

Vinen er velbygget, harmonisk, enkel og stilren. Og vi skønner at den er meget bredt anvendelig til rigtig god daglig-brug. Fornøjelig både med og uden mad.

Bagetiketten er i øvrigt sympatisk fri for opremsninger af alle mulige og umulige typer mad, som vinen kan bruges til, men betoner, ligesom vi, dens velegnethed til hverdags-brug.

Oktober 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.