3,5 stjernerRødvin

Mercurey 1er Cru, La Cailloute - Monopole, Domaine Theulot Juillot, 2012, 13% (Bourgogne, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er primært karakteriseret ved overvældende primærfrugt. Preben er begejstret til fire solide stjerner. Når det drejer sig om rød Bourgogne foretrækker Helle en mere udviklet vin og giver aktuelt tre stjerner.

I duften er masser af sommerhave med rabarber og friske, modne, røde bær. Smagen er i samme genre med tilskud af et parfumeret element og en sødlig fadtone. God friskhed til at afbalancere de sødere toner.

Glas: Zalto bourgogne.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.