4 stjernerSød vin

Maury, Premier Printemps, Domaine du Dernier Bastion, 2006, 15,5% (Frankrig)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
90,00 hos MIVine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig skøn, rød, sydfransk dessertvin.

Duft og smag af rosiner på vinøs manér plus et lille vaniljestrejf. Lidt blid garvesyre giver strukturelle mindelser til rødvin. Dejlig og moderat sødme.

Vinens smage forandrer sig, når den har stået åben en uges tid, i retning af blommer og svesker. Et strejf tobak anes. Garvesyren forbliver intakt.

De 15,5% alkohol - som jo ikke er mere end i en alkoholstærk rødvin - er med til at give vinen en forførende høj grad af drikbarhed.

Lige min smag dessertvin. I den øvre ende af de fire stjerner.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

December 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.