Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
249,95 (179,00 v. 6 fl.) hos AndrupVin.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen lægger ud med en lækker duft af friske bær og bærbuske med modne bær. Den helt åbne og ligefremme smag har indledningsvis masser af modne skovbær og god friskhed. God lille bittertone i finalen. Ingen tanniner mærkes.

Efter det første glas er det som om at sødmen tiltager, og bærene opleves nu som noget overmodne med retning mod syltetøj, og her begynder vinen at mætte mere end den læsker - vi foretrækker det omvendt.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.