4 stjernerRødvin

Massimino, Rosso Verona, Venturini, 2009, 15% (Veneto, Italien) L.13186

Kvalitet-pris: OK
180,00 hos Bichel Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vin i mini-Amarone-stil fremstillet af 75% Corvina/Corvinone og 25% Rondinella. Druerne ligger til tørring fra høsten i september indtil november. Vinen fadlagres i to år.

Duft af bitre rosiner. Smagen er Amarone-agtig, men vinen er friskere og slankere. God smagsfylde og balanceret smag med nogen sødme og til at begynde med en del bitterhed, som dæmpes med luftning.

Passer virkelig godt til and, men til julemiddagen vil vi godt have lidt mere kraft.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.