Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Malbech, Gli Aceri delle Venezie, Paladin, 2000, 13% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris: OK
123,00 (117,00 v. 3 fl., 111,00 v. 6 fl.) (99,00 v. 12 fl.) hos WineWaiter (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig dejlig og "anderledes" vin: Smagstypen er fransk, hvilket er naturligt, da druen er af fransk oprindelse. Alligevel er man ikke i tvivl om at vinen er italiensk, bl.a. grundet den typiske italienske syrefriskhed, som er så livgivende især sammen med italiensk inspireret mad.

Vinen er meget harmonisk og velsmagende, og selv om smagen fremstår relativt enkel og indlysende, er den sammensat af adskillige komponenter, hvor mørke bær, lidt mynte, en smule lakrids og et strejf gummi (ja, så er vi igen der hvor beskrivelsen kan ligne denne vittighed) er nogle af ingredienserne.

Vinen har fin koncentration, passende fylde og dejligt moderate 13 % alkohol.

Maj 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.