2,5 stjernerRødvin

Magnus, Vin de France, Dominique Andiran, 2013, 13% (Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
115,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Økologisk vin, som ifølge forhandleren er fra Gascogne, fremstillet med macération carbonique af 80% Merlot og 20% Tannat.

Meget saftet duft og smag, mest jordbær, som giver associationer til Beaujolais. I smagen er der også en god lille bitterhed, der giver lidt dybde. Ganske let tanninstrejf. Vinen er frisk, let, ren og læskende.

Tre stjerner fra Preben, to fra Helle, der oplever den som for meget saft og for lidt vin, og som ikke er glad for smagstypen.

Glas: Zalto hvidvin.

Juni 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.