4 stjernerRødvin

Magno Megonio, Librandi, 2002, 13,5% (Calabrien, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
179,00 hos Haller Vine (der oplyser nærmeste forhandler)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er lavet af den lokale drue Magliocco, der har været tæt på at uddø, men nu er reddet af Librandi.

Duft af krydrede, mørke bær. Smagen er mørk, krydret, også mørk kakao med en klart bitter tone.

Vinen har det meste af tiden et noget "vandigt hul i midten", men ved det sidste glas har dette mestendels fortaget sig, og vinen forekommer her mere sammenhængende, hvilket vi tolker som at den har sin bedste tid foran sig.

Vi når grundet de sidste mundfulde lige op på fire stjerner, men vores subjektive smag rækker ikke til genkøb (heller ikke til den tidligere tilbudspris 99,00).

September 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.