Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
206,00 (185,40 v. 6 fl.) hos Otto Suenson (mængderabatmulighed)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Mærkeligt. Vi smagte denne vin for et par måneder siden i DR koncerthusets restaurant og var ganske begejstrede. Smagt denne gang hjemme ved middagsbordet smagte den fuldstændig anderledes og bekom os ikke så vel. Vi fik af restauranten oplyst årgang pr. telefon, men har vi fået oplyst en anden årgang end den vi smagte? Det er i hvert fald svært at forstå, at det skulle være den samme vin.

Vinen har både duft og smag af jordbær/hindbær og mørkere frugter. Pæn friskhed parret med et flødecremet element og en Campari-agtig sødme-bitterhed.

Ganske stor krop, der gør den lidt for tung.

To stjerner fra Helle, der ikke bryder sig om vinen, tre fra Preben, der ikke ønsker oplevelsen gentaget.

Oktober 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.