Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Vinen er lavet 50 % Trebbiano, 30 % Chardonnay, 20 % Vermentino, og er lagret i barriques.
Aromatisk og letkrydret. Primært tropisk betonede smage hen ad mango og ananas med et tydeligt men velafstemt fadpræg, der udover de egentlige træ-aromaer tilfører vinen en smule sødme. Vinen er dog grundlæggende pænt frisk, slank i munden, diskret chardonnay-fedme i smagen. Det aromatiske stammer sikkert fra Vermentino, mens den neutrale Trebbiano (som der skal være mindst 50 % af i Montescudiaio Bianco) heldigvis ikke tilfører den primitive bitterhed, som ofte smages i Trebbiano vine.
Glimrende vin, der endnu er meget ung, og det er tænkeligt, at fadpræget vil integreres bedre ved yderligere en smule lagring, men det er ikke en vin man decideret vil gemme.
80 kr. er faktisk billigt!