4 stjernerRødvin

Les Chemins de Traverse, Corbières, La Baronne, 2013, 14% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
142,00 hos Økovin.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velsmagende økologisk vin, hvor der ikke er tilsat svovl. Fremstillet af Carignan, Cinsault og Mourvèdre.

Duften er ikke så køn: Gummi er det mest fremtrædende. Smagen er helt anderledes og uden naturvins-mislyde, bortset fra få øjeblikke, hvor der også kommer lidt gummi. Middelmørk frugt med bær og god vinøsitet. Pæn koncentration og god dybde. Meget harmonisk struktur med tanninstrejf og fin syre. Lækker og vellykket.

Mundfornemmelsen er knap så saftet og livlig som mange naturvine men fornemmes som en mellemting mellem naturvin og konventionel vin. Det samme kan siges om hvor læskende vinen er.

Smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto universal.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.