Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Le Serre Nuove dell'Ornellaia, Bolgheri, Ornelaia, 2009, 14,5% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ekstremt vellavet vin med efter vores mening kedelig smag.

Vinen er andenvin til den berømte Ornellaia og er fremstillet af 54% Merlot, 31% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc og 10% Petit Verdot, barriquelagret i ca. 15 måneder.

Noget tilbagetrukket duft med søde røde bær. I munden opleves stor harmoni, vellavethed og poleret struktur i en grad at det næsten gør ondt - hvor er vinens særpræg blevet af? Elegant stylet men paradoksalt nok også tæt og lidt tung i det.

Vores hovedanke er en smag, der nærmer sig det fuldstændig intetsigende. Eller er vinen lukket? Gab!

Marts 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.