Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerNyvurderingRødvin

Le More, Sangiovese di Romagna, Castelluccio, 2009, 13% (Emilia Romagna, Italien) L MO2

Kvalitet-pris: OK
69,00 hos Atomwine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi anmeldte i november 2011 denne vin til fire stjerner, hvor vi oplevede vinen som hjertensgod og munter og fornøjelig at drikke. Vi har siden smagt tre eksemplarer af vinen, hvor der har været store variationer, og ingen af flaskerne har været tilnærmelsesvis på højde med den første.

I et tilfælde havde vi mistanke om en let prop-realteret fejl, uden at vinen havde decideret prop. En anden flaske var klart fejlbehæftet, også proprelateret, mens flaske nr. 3 var fejlfri men kun ok, så vi sænker vores vurdering til tre stjerner. Men totalt set forekommer det os, at der er store flaskevariationer, muligvis grundet uheldig propkvalitet. Så vi anbefaler ikke længere vinen.

Februar 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.