4 stjernerRødvin

Le Macchiole, Bolgheri Rosso, Le Macchiole, 2006, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Moderne, meget harmonisk og velsmagende vin fremstillet af Merlot, Cabernet, Syrah og Sangiovese.

Ganske voldsom og sødmefuld bærduft med lidt solbærsyltetøj.

I munden er vinen meget balanceret og lækker. Meget fint rundede tanniner og blød syre. Samme smagstype som duften med tilskud af en anelse fløde og lidt mint. Selvom vinen her fremstår tørrere, er der også lidt syltetøj, som kan virke lidt vammelt, men dette præg forekommer at ville pifte af ved yderligere nogen lagring; vinen er endnu ganske ung.

Hvis flere danskere var villige til at betale mere end 100 kr. for en flaske vin, og hvis vinen var bredere distribueret, tror vi den kunne være en kæmpe publikumssucces.

August 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.