4 stjernerRødvin

Le Macchiole, Bolgheri Rosso, Le Macchiole, 2005, 13,5% (Toscana, Italien) L.01.05

Kvalitet-pris: OK
139,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lækker vin, der, hvad stil og smag angår, opfører sig italiensk trods den høje andel af franske druer: 40% Merlot og 30% Cabernet Franc. De sidste 30% udgøres af Sangiovese.

Vinen skal have lidt luft - og også gerne noget mad som modspil - for at folde sig helt ud. Smage af meget modne solbær og vanilje ligger forrest.

Vinen, der har en vis klasse, er fantastisk vellavet og harmonisk med velintegreret garvesyre og pæn friskhed.

Normalt dyrker vi ikke italiensk vin på franske druer, men skal det endelig være, så er Bolgheri stedet. Og denne vin er virkelig vellykket til en fornuftig pris.

Maj 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.