4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

Le Bordeaux de Bernard Magrez, Bordeaux, 2009, 13% (Bordeaux, Frankrig) L. 09 2

Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig skøn "almindelig" Bordeaux, fire stjerner fra Helle, fem fra Preben, der oplever, at kvaliteten af vinen på dens niveau er ekstraordinært.

Fin, åben og karakteristisk Bordeaux-duft med jordbær som det primære. Smag af samme observans, merlot'sk med jordbær og sødme. God og harmonisk struktur, hvor tanninerne river pænt seriøst og kærligt især til at begynde med. Vinen bliver blødere med luftning.

Meget lækker og indtagende - vinen glider let ned grundet velsmag og sødme og på trods af tanninerne. Den gør sig bedst i større glas.

Vi tror, at mange vil kunne lide vinen, måske især når den lige får lov til at runde lidt af, samtidig med at den kan glæde mere entusiastiske vinnydere.

Prisen kan lige med nød og næppe bære de tre mønter (som efter 2012 er afløst af nye kvalitet-pris-symboler).

Juni 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.