Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Langhe Rosso, Cascina Mucci, 2005, 14% (Piemonte, Italien) L LR0207

Kvalitet-pris: OK
175,00 (169,00 v. 6 fl., 161,00 v. 12 fl.) hos Piemonte Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig vin med karakter både fra de 60% Nebbiolo og de 40% Barbera. Lagret 15 måneder i barriques.

Vinøs og lidt reserveret duft med flest bidrag fra Nebbiolo. Smagen domineres derimod af Barbera, mens Nebbiolo forsyner vinen med en smule strenghed og mild alvor som komplementerer det mere yndefulde og charmerende fra Barbera. Strukturen har også et strejf ru garvesyre fra Nebbiolo. Meget diskret og smagfuldt fadpræg.

Vinen er lækker: Den ene mundfuld kalder straks på den næste. Og den bliver bedre med luftning. Det sidste glas var det bedste, så vinen vil givetvis blive bedre og åbne sig mere i nogen tid endnu.

Juli 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.