4 stjernerHvidvin

Langhe, Chardonnay, Cascina Mucci, 2007, 13,5% (Piemonte, Italien) L B0206

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
109,00 (99,00 v. 6 fl., 105,00 v. 6 fl.) hos Piemonte Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Frisk, ren og behagelig vin med en lidt neutral type frugtsmag og god fylde. Den vinder ved luftning.

Vinen lader sig på ingen måde genkende som Chardonnay. Vores nærmeste association var en kvalitets-Frascati.

Vinens helt store force viser sig efter vores mening sammen med mad, som vi til lejligheden havde sat italiensk præg på. Det gav nogle rigtig gode smagskombinationer, som var af en helt anderledes karakter, end vi ville have oplevet med fransk vin.

Så på den måde kan vinen siges at have fungeret som lidt af en øjenåbner for os, der ved flere lejligheder har udtrykt den - ved vi godt - grove generalisering, at italienerne burde overlade det til franskmændene at lave hvidvin.

August 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.