Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

La Segreta, Sicilia, Planeta, 2002, 13,5% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
89,00 hos Vinoble

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen har den mørke, tætte karakter som vi umiddelbart forventer af en vin fra Sicilien, sorte bær, tør, tæt og blød frugt. Meget vellavet, og den passer godt til fx græsk inspireret mad.

Dens objektive kvalitet berettiger måske til mere end tre stjerner, men den begejstrer os ikke rigtig. Måske dette skyldes den efterhånden velkendte tilpasning til international, bred smag, som ses af, at vinen ud over at være fremstillet af den lokale Nero d'Avola drue (45 %), også indeholder 45 % Merlot og 10 % Cabernet Sauvignon.

Februar 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.