3 stjernerRødvin

La Massa, Toscana, La Massa, 2006, 14% (Toscana, Italien) L 01/08

Kvalitet-pris: OK
179,00 hos Vintjeneren.dk (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er La Massa's andenvin, som ifølge Vintjenerens hjemmeside er fremstillet af Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese. Dette er desværre ikke oplyst på vinens bagetiket, så vinen er egentlig at betragte som et fejlkøb, da vi sjældent har hæld med toscanske vine, hvor Sangiovese spiller andenviolin.

International stil med stor fylde. Vinen er aktuelt for ung; den er på den ene side noget saftet i det, mens garvesyren står lidt for sig selv og råber fra den anden ende.

Utvivlsomt velbygget. Ønologen Carlo Ferrini er på spil, og han slår sjældent en skævert.

Vinen bliver bestemt bedre og mere harmonisk med luftning, men vi synes den er lidt kedelig - giv os noget Sangiovese. Den fjerde stjerne er faldet af grundet vores personlige smag; dens objektive kvaliteter berettiger til fire stjerner.

Januar 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.