4 stjernerRødvin

La Closerie de Camensac, Haut-Médoc, Château de Camensac, 1999, 12,5% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
99,95 i SuperBrugsen og Kvickly (forekommer at være på stort set konstant "tilbud" til 79,00; angivet normalpris: 99,00 - 109,00)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Andenvin til 5. cru Château de Camensac.

Vi har ofte haft stor fornøjelse af denne vin. Årgang 99 er også en rigtig god oplevelse.

Har både de klassiske, lidt strenge Médoc-kvaliteter og en fin, tilgængelig bær-, især solbær-, smag. Meget harmonisk og med flot balance. Rigtig god til mad.

Vinen er fremstillet til at blive drukket ung, men den kan godt holde nogle år endnu.

Det er sjældent at finde god valuta for pengene i Bordeaux, men Château de Camensac har aldrig ladet noget som helst gå dem til hovedet, så de leverer fremdeles overordentlig god og stabil kvalitet til en fornuftig pris.

Det er selvfølgelig også et plus, at deres andenvin er værd at drikke. Det er ingen kunst at komme forbi kedsommelige andenvine fra slotte med større prestige end Camensac.

Februar 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.