4 stjernerRødvin

L'Ambasciatore, Toscana, Castelnuova Tancredi, 2006, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
163,00 hos fiasco-vine.dk
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget flot og spændende toscansk vin - helt uden Sangiovese. Vinen er fremstillet af Syrah og Cabernet Sauvignon, barriquelagret.

Mørk, tæt og ungdommelig farve. Krydret og aromatisk duft med fyrrenåle og sødme.

Smagen er af samme type, varm med sødme og krydderi. En blød og behersket syre komplementerer tendensen til fed stil. Bløde, smygende og velintegrerede tanniner.

Håndværket er helt i top. Drueblendet fungerer perfekt, vin og fad hænger virkelig godt sammen, udgør en flot syntese, og vinen er i det hele taget super-harmonisk og fremstår med stor renhed og helstøbthed.

Vi afholder os fra at tildele fem stjerner grundet vores subjektive smagspræference, hvor vi foretrækker en lidt friskere og lidt mindre sød vin. Men netop denne stil kan være med til at give vinen en bredere appel.

Juni 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.