Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Kanzemer Altenberg, Pinot Noir, Bischöfliche Weingüter Trier, 2011, 13,5% (Mosel, Tyskland)

179,00 hos Unik Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne vin er vi ganske uenige om. Sødmen er det springende punkt. Helle finder vinen vammel, hvilket udløser to stjerner. Preben finder også sødmegraden klart i overkanten, men oplever samtidig at vinen har flot og meget åben Pinot Noir smag, så fire stjerner er hjemme her. Vi ender dermed på kompromiset tre stjerner.

Flot og umiskendelig Pinot-duft med røde bær og lidt muld. Også i munden bydes der på vaskeægte Pinot Noir. Stor smagsfylde, meget åben og direkte kommunikerende; ingen antydningens diskretion her.

Der er pæn friskhed side om siden med den høje sødme. En karamelsødme får det sidste ord i eftersmagen. Også mundfornemmelsen i finalen er karamelagtig.

Grundet vores uenighed giver det ingen mening at vurdere kvalitet-prisforhold.

Glas: Zalto bourgogne.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.