3 stjernerHvidvin

Kallstadter Steinacker Grauburgunder Auslese trocken, Gg.Henninger IV, 1993, 14% (Pfalz, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
500 ml: 105,00 hos Ubbe's Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Over 20 år gammel og uden gængse tegn på alder, det er imponerende.

Vinen har en svag men god og vinøs duft. Vinen har ganske stor krop, smager ikke af så meget, letbitter finale. På trods af mangel på smag er oplevelsen, at vinen har. en vis klasse.

Med den alder begynder flaskevariation givetvis at spille en rolle, især når vinen er på en 2/3 flaske (vin holder sig mindre stabilt på mindre flasker end på større). Så jeg (Preben der anmelder tysk hvidvin alene) tør ikke garantere for at min oplevelse af vinen er 100% repræsentativ.

Vurderingen af kvalitet-pris-forholdet skal ses i forhold til den oplevelse vinen byder på (prisen svarer til 157,50 for en hel-flaske). Set i forhold til alder og prædikat er vinen billig.

Glas: Zalto hvidvin.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.