4 stjernerRødvin

Iñigo Amézola, Rioja, Amézola de la Mora, 2010, 14% (Spanien) LI-01

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
199,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig, meget balanceret og harmonisk vin med vægt på frugt. Absolut ingen mindelser til hvad man normalt vil associere med Rioja.

Let mostet duft med modne brombær og nogen sødme. De modne brombær går igen i smagen, der med luftning udvikler flere nuancer, og både peber og sveskeblomme kommer til. Flot friskhed og en fin bitterkomponent. Elegant struktur med milde tanniner.

Normalprisen har vi svært ved at forstå, mens restsalgsprisen på 125 kr. er i orden.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.