1,5 stjerne1 stjerner Helle2 stjerner PrebenRødvin

Il Paggio, Umbria, Castello delle Regine, 2012, 13% (Umbrien, Italien) L1417

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
99,00 hos Gallovini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Robust og tør vin med et markant indslag af primitive og bitre tanniner. Fremstillet af 85% Sangiovese. Syrah og Merlot for resten.

Glimrende og pænt frugtig duft. Der er også rimelig frugt i munden. Men tanninerne er krasbørstige.

Vinen vinder klart med luftning, og madledsagelse med kød formilder den. Men når sidste mundfuld mad er sunket, bider tanninerne stadig lidt ude af proportioner med hvad vinen ellers byder på.

Der er to stjerner fra Preben, som lejlighedsvis flirter med tre stjerner. En stjerne fra Helle, som ikke vil drikke den.

To flasker smagt med præcis samme resultat.

Glas: Zalto hvidvin.

Maj 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.