Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Il padrone delle vigne, Umbria Rosso, Tabarrini, 2004, 14% (Umbrien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
69,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har besluttet, at vine, der indeholder Sagrantino, dem drikker og anmelder jeg alene. Således også med denne vin, der er lavet af Sangiovese, Sagrantino, Merlot og Cabernet Sauvignon.

Duft af friske sol- og stikkelsbær. Ovenpå den friske duft overrasker smagen ved at være noget syltetøjsagtig, cremet bærsmag, ganske koncentreret. Harmonisk og lækker.

Vinen hælder klart til den solmodne, noget sødlige side, og til min smag for meget. 14% alkohol.

Vinen ville smags- og stilmæssigt kunne forveksles med en sydfransk, om end den ru garvesyre, der giver ru tænder, nok peger i en anden retning; her sætter Sagrantino'en sit fingeraftryk.

April 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.