Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Tæt, mørk og ganske muskuløs Sangiovese-frugt, overvejende tør kirsebærfrugt og et strejf kirsebærsten, der giver en dybdeskabende letbitterhed. Garvesyren mærkes, hvilket er med til at give oplevelsen af en "rigtig" Sangiovese-vin.
Vinen er endnu lidt ung: den svingede noget frem og tilbage over de timer vi smagte den. Den fungerede fint både med og uden mad.
Det er dejligt at opleve en vin med så fin koncentration, samtidig med at alkoholprocenten er relativt beskedne 12,5%.
Vinen er som type en bedre dagligvin uden de store dikkedarer eller raffinementer - at den skulle være lagret et år på barriques ville vi ikke have gættet på. Og havde vi været uden for Toscana, ville vi sige at der er for 60-70 kr. vin i flasken. Men nu er vi i Toscana, og så koster selv dagligvine, som der er gjort ekstra ud af, for meget.