3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Il Beghino, Rosso Veronese, 2008, 14% (Veneto, Italien) L101812

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
78,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velsmagende og i bedste forstand bredt appellerende vin fremstillet af Corvina, Merlot og Cabernet Sauvignon.

Vinen har god fylde og krop, blød og mild syre, der giver en friskhed lidt under typisk italiensk niveau - hvilket sikkert vil tiltale de fleste. Vinen fremstår umiddelbart efter åbning blød med milde tanniner. Efter nogle timer udtrykker tanninerne sig med større ruhed. Og det er her at Helles fjerde stjerne forsvinder, så hun ender på tre.

Vinen har ikke nævneværdig karakter efter hverken druer eller geografisk område. Der er simpelthen "bare" tale om et rigtig godt glas vin, som vi tror de allerfleste vil kunne lide. SuperBests påstand om at mange i en blindsmagning ville gætte Amarone eller Super-Ripasso finder vi ikke hold i. Helle gættede Frankrig, og jeg ville nok have nøjedes med at gætte Europa, hvis jeg havde smagt blindt.

Juni 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.