3 stjernerRødvin

Homage de Raisin, Ca' Rosa, 14% (Italien) L 4290

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
89,00 / 89,00 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Hvis man blot skal have sig et glimrende glas rødvin, der hverken er for tørt, for sødt, for syrligt, og som hverken bider eller er for ustruktureret, og som heller ikke er for dyrt, er denne vin et godt bud.

Etiketten oplyser hverken om DOC eller IGT, så mon ikke der er tale om en Vino da tavola, uden at man ønsker at skilte med det? Det kunne det, at vinen ikke har årgang, også indikere.
Vi har tidligere smagt en Amarone og en Prosecco fra producenten, så det ligger nært at forestille sig, at vinen stammer fra Veneto.

Der er god overensstemmelse mellem etikettens anonymitet, og det at vinen ifølge vores smag ikke kan stedfæstes geografisk.
Bagetiketten oplyser, at vinen er fremstillet af halvtørrede druer, men det kan vi ikke smage.

Glas: Zalto universal.

Marts 2015
Kommentar, september 2015:

Bemærk: Vinen blev for et halvt år siden solgt til 59,00. Men i uge 40 ser vi den på tilbud til 2 for 100,00, normalpris 89,00. Kan den markante prisstigning skyldes, at vinen nu skal til at indgå i Føtex's tilbudskarrusel?

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.