3 stjernerHvidvin

Hohen-Sülzen, Weissburgunder "S", Qualitätswein b.A., Battenfeldspanier, 2007, 13% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
119,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

OK men lidt glat og anonym vin.

Vinen har en ganske flot og let cremet duft af gule frugter. Også i munden er den cremet, mild og blid, hvilket sammen med den ikke så overvældende friskhed giver et lidt glat indtryk. Smagen er mere neutral og anonym end duften.

Alt i alt en ok og lidt kedelig vin.

Da jeg også har beskrevet samme producents Hohen-Sülzen, Riesling "S" som lidt glat, kunne det pege i retning af, at det er producentens stil.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Juni 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.