Destilleriet åbnede i 2017, hvilket giver en naturlig forklaring på, at whiskyen kun er fadlagret i ca. fire år (den er aftappet i 2022).
Whiskyen er en blandig af røget og ikke røget whisky, og den er lagret på en utraditionel blanding af følgende typer fade: 63% first fill rug whiskey, 26% jomfru Chinkapin eg, 11% first fill Bordeaux rødvinsfade. Naturlig farve, ikke chill-filtreret.
Whiskyen udtrykte sig ganske forskelligt i løbet af flaskens "levetid". Dog gik det igen, at den bød på stor velsmag, stor pågåenhed og god balance mellem sødme og tørhed. Den var ganske karakterfuld, og røgen (7 ppm i flasken) viste sig lejlighedsvis som et strejf nogle gange i duft andre gange i smag. Efter nogle ugers luft blev den ganske klassisk i udtrykket.
Jeg (Preben der er alene om at nyde spiritus) agter trods min værdsættelse ikke at genkøbe whiskyen, men jeg vil helt sikkert følge destilleriets udvikling og på et tidspunkt prøve en af deres whiskyer, der har lagret noget længere på fad.