Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Haut-Cluzet, Bordeaux Supérieur, L'Union de Producteurs de Rauzan, 2000, 12% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
59,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (ofte på tilbud til fx 2 for 100,00)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Det er dybt opmuntrende, når det en gang imellem lykkes at komme forbi en rigtig god Bordeaux Supérieur. Det sker her.

Vinen har en vidunderlig ærketypisk duft af al det bedste fra Bordeaux; peger i retning af en større vin med flot integration mellem vin og fad.

Smager også herligt i samme stil, fin moden bærsødme, især fra Merlot-druen, side om side med god friskhed.

Parret med disse flotte duft- og smagskvaliteter har vinen en meget umiddelbar letdrikkelighed - den har pænt stor smag, men er bestemt ikke stort struktureret. Tværtimod. Og det er vores eneste indvending mod denne herlige vin: Den er en tand for let, de kun 12 % alkohol peger i samme retning. Den smager fantastisk godt alene, dukker sig lidt sammen med mad, selv om der kun krydres med salt og peber.

Februar 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.