3 stjernerHvidvin

Grüner Silvaner trocken, Qualitätswein b.A., Keller, 2007, 12% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
63,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

OK men i min (Preben anmelder denne vin alene) mund uinteressant vin.

Skøn, levende og frugtig duft med et indslag af noget barklignende.

Sprød, tør og noget hul smag, lidt bitterhed i eftersmagen. Både hvad smag og fysisk fornemmelse i munden angår, flader vinen hurtigt ud.

På baggrund af oplevelsen med en anden Silvaner vin på samme niveau og fra samme år (fra producenten Seehof, anmeldelse kan ses her), er der ikke noget der frister mig til at fortsætte med Silvaner vine på dette bedre dagligvin-niveau.
Blot to smagte vine er selvfølgelig et spinkelt grundlag at konkludere på. Men da jeg har stor tillid til, at forhandleren af de to vine byder på det bedste indenfor tysk vin, gør jeg det alligevel.

September 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.