2 stjernerRødvin

Grenache, Garcia + Schwaderer, 2015, 14,5% (Itata Valley, Chile)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
299,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Første dag er vinen stram med markeret tannin, alvorlig, mørk, tæt, tør og med en del bitterstof. Ikke megen smag og slet ikke drikkeklar.

Fem dage senere er der kommet mere og bedre duft og også mere smag. Vinen er her koncentreret, pebret, ektremt tannisk og har god syre.

Der er tre stjerner fra Preben, og den sidste stjerne kommer først i land ved smagning på femtedagen, mens der er én stjerne fra Helle, der ikke finder vinen drikbar.

Vinen burde være gemt adskillige år. Men vi kan ikke afgøre, om den skulle kunne blive lækker af det en dag.

Glas: Zalto bordeaux.

Februar 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.