4 stjernerRødvin

Grenache, Barossa Valley, Bethany Wines, 2003, 14% (Barossa, Australien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
79,00 hos WineWaiter (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig vin. Den har en åben duft af mange slags bær i alle farver, et strejf tjære og dyrepels. Spændende.

Smagen er kraftfuld, masser af moden velsmag. Ganske koncentreret smag af mørke bær, god længde med lidt mørk chokolade i eftersmagen. Strukturelt meget balanceret med god syre, og med luftning dukker bunden af god og moden garvesyre også op.

Styrken afspejles også i de 14% alkohol, som bæres fornemt.

En vin, der udover at give selvfølgelige og umiskendelige associationer til Australien også kan give associationer til Rhône-dalen.

Som bekendt er vi mest til italiensk og fransk vin, men her må vi (på de italienske og franske vines vegne) med skam melde, at det til prisen er virkelig svært at få en vin fra Italien og Frankrig som giver så meget fra sig, så megen velsmag, så megen karakter og vinglæde som denne flotte australier.

Februar 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.