Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Gravello, Val di Neto, Librandi, 2003, 13,5% (Calabrien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
179,00 hos Haller Vine (der oplyser nærmeste forhandler)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Gravello har været rigtig vellykket i alle de årgange vi har smagt, så den må siges at være af stabil høj kvalitet. Den er lavet af 60% af den lokale Gaglioppo og 40% Cabernet Sauvignon. 12 måneder i franske barriques. Og det spiller alt sammen rigtig godt sammen.

Duften er varm, krydret og frisk. Vinøs bærsmag, bær i alle farver og typer, til sidst dukker også toner af lakrids op.

Vinen fremstår på samme tid transparent, slank og med fylde, mild og frisk, elegant og robust. Fadpræget er diskret, smagfuldt og helt integreret.

Meget vellykket og lækker vin, hvor det er bemærkelsesværdigt, at den hede årgang ikke har sat sig spor med mindste antydning af kogthed, latterlig alkoholprocent eller andet grimt.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

November 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.