3 stjernerRødvin

Grande Alberone, 14,5% (Italien) L16356

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
109,95 (58,00 v. 12 fl.) hos Supervin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fremstillet af druer fra forskellige ikke specificerede regioner i Italien.

Duft med røgelse og mørk, tjæret frugt. Frugten er blommet og udpræget af syditaliensk observans, hen ad Negroamaro, men vinen har større friskhed end man normalt finder sydpå. Middel koncentration. Indledningsvis lidt rustikke tanniner, der lægger sig, hvorefter vinen er helt blød. Med luftning træder en del sødme frem.

Vinen er uden årgang, og vi ved ikke, hvornår den er købt, da vi har fået den som gave. I og med at vinen er et blend af druer fra hele Italien, gætter vi på at stilen vil være ensartet fra aftapning til aftapning.

Glas: Zalto universal.

Maj 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.