4 stjernerRødvin

gloria, Reserva, Douro, Vicente Faria Vinhos, 2014, 13% (Portugal)

Kvalitet-pris: OK
99,95 (59,95 v. 6 fl.) hos AndrupVin.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin, velegnet til god hverdagsmad, der godt må smage af noget. Fremstillet af 40% Tempranillo, 30% Touriga Franca og 30% Touriga Nacional fadlagret i mindst 12 måneder.

God duft med bær og lidt røgelse. Smagen er enkel, let krydret og har vægten på frugt; fadet smages ikke. Klædeligt bitterstof i eftersmagen. Venlig og mild med pæn syre samt blide, tilbagetrukne og velintegrerede tanniner, som de færreste nok vil bemærke. Dejligt let i alkohol.

Glas: Zalto hvidvin.

November 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.