4 stjernerRødvin

Givry, Vieilles Vignes, Domaine Ragot, 2018, 13% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
190,00 hos Flassan Vin (10% rabat ved køb af seks flasker, også assorteret)

Vinen er fremstillet med naturgær og er lagret 12 måneder på fransk eg, 40% nye fade.

Dejlig duft med jordbær som den mest markante komponent. De allerførste mundfulde er en anelse rå, men vinen finder hurtigt sig selv og har dejlig frugt med et hint af søde hindbær. Fin friskhed. Lækker.

Vinen har en mere umiddelbar og enkel frugtighed end dens to lidt større og kun ganske lidt dyrere søskende La Grande Berge 2017 og Clos Jus 2017, som til gengæld har lidt mere karakter. Vi har tænkt os at genkøbe alle tre vine.

Glas: Zalto bourgogne.

September 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.