2 stjernerHvidvin

Gewurztraminer, Alsace, Rieffel, 2013, 13% (Alsace, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vores to stjerner skyldes ikke vinens objektive kvalitet, som der i og for sig ikke kan udsættes noget på. Men vi finder vinen alt for sød og dermed alt for mættende.

Meget aromatisk duft, sødlig og givende associationer til botrytis. Også smagen er meget aromatisk; meget velsmagende. Vinen er sød i en grad, at den ifølge vores observans ligger udenfor "kategorien" almindelig bordvin til madledsagelse (vi serverede den til thaimad, som Gewurztraminer almindeligvis passer fint til).

Glas: Zalto hvidvin.

Januar 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.