2 stjernerRødvin

Gamla - Sangiovese, Galilee, Golan Heights Winery, 2008, 14,5% (Israel) L 10125

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Varm og noget sødlig vin i sin egen genre. Fadlagret i 12 måneder.

I næsen er der jordbærgrød, modne blommer, fyrrenåle og tobak. I munden er vinen sødmefuld i en grad der tyder på en del restsukker. Harmonisk struktur, der til at begynde med fremviser lidt tanniner, der med luftning bløder ud, så vinen fremstår helt blid.

Den indledende smag minder om duften og udvikler sig med luftning hen i retning af vintage portvin. Både sødme og smagstype er et stykke fra hvad vi finder passende for en rødvin.

Glas: Zalto universal.

August 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.