1 stjerneRødvin

Fonte al sole, Toscana, Ruffino, 2003, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
59,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi mener at have set vinen på tilbud i størrelsesorden 3 for 110. Trods det at der er et stykke fra de 37 kr. vinen da ville koste pr. flaske og op til et styks-prisen, så valgte vi at købe en enkelt flaske til fuld pris. For det er dog værre at spilde 110 kr. end 60 kr., hvis vinen skulle være dårlig!

Det var et godt valg, for vinen er superkedelig. Hvilket egentlig undrer os en del, da vi altid har haft et glimrende forhold til Ruffino's vine.

Frugten, hvis man kan tale om en sådan, er stærkt vigende. Vinen er tyndbenet og tarvelig. Selv ikke en god, stærk pastaret indvirker på vinen som en formildende omstændighed. Der er ikke meget at komme efter.

Prisen er latterlig. I sin genre - pizzavin-genren - er Netto's Toscana Rosso fra Soc. Coop Vecchia Cantina di Montepulciano til 30 kr. helt uanset pris 10 gange bedre (anmeldelse her).

Marts 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.