Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Fleurie, Louis Jadot, 2005, 13% (Beaujolais, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Helle og jeg har det (måske) lidt forskelligt med Beaujolais: Hun har svært ved at tage Beaujolais-vin alvorligt, oplever at det er mere druesaft end vin. Det er ikke svært at forstå, hvad hun mener, men jeg har i årenes løb haft skønne Beaujolais-oplevelser, der gør, at jeg en sjælden gang imellem smage en flaske. Men jeg må indrømme, at jeg gang på gang bliver skuffet. Så denne gang lagde jeg lige lidt ekstra kroner oveni i håb om, at nu var den gode gamle Beaujolais-oplevelse der. Det var den dog ikke rigtig.

Denne Fleurie dufter skønt, har en hindbærduft af den type, som er så typisk, skøn Beaujolais. Men smagen skuffer: Her er charmen svær at finde. Vinen er ganske tør og har også en vandigt element. I eftersmagen vinder det tørre og letbitre. Ikke så muntert.

Alt i alt en rimeligt OK oplevelse. Men de 138 kr. synes vi er fuldstændigt til grin.

Marts 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.