3,5 stjerner4 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

Fleur de Pédesclaux, Pauillac, Château Pédesclaux, 2014, 13,5% (Bordeaux, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er producentens andenvin og er fremstillet af for en venstrebredsvin noget så usædvanligt som 89% Merlot, 6% Cabernet Sauvignon, 2% Petit Verdot og 2% Cabernet Franc.

Klassisk stil men ikke specielt karakteristisk, hvilket givetvis skyldes den høje Merlot-andel. Harmonisk og ret frisk, mild og trods den lidt høje alkoholprocent lidt let i udtrykket, ikke den store struktur.

Fire stjerner fra Helle, der nyder såvel smag som mildhed. Tre fra Preben, der keder sig en smule.

Det er Helles udmåling af kvalitet-prisforhold, der er anført, idet hun godt vil genkøbe til den pris.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.