4 stjernerRødvin

Fiore di Harys', Langhe, Gillardi, 2012, 14,5% (Piemonte, Italien) LF12

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
164,95 hos Vininorden (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske velsmagende vin med mørk og tør frugt. Fremstillet af 45% Dolcetto, 30% Syrah, 20% Merlot og 5% Cabernet Sauvignon lagret et år i brugte egetræsfade. Velbygget hældende til den lidt strenge og tanniske side. Meget fin friskhed.

Trods en markant andel "fremmede" druesorter forekommer Dolcetto at dominere, og vi har svært ved finde indflydelsen fra de andre sorter.

Vi er mellem tre og fire stjerner, en smulle tættere på de fire.

Glas: Zalto hvidvin.

December 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.