Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Finca Athus, Rioja Crianza, Bodegas Monteabellón, 2010, 14% (Spanien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
124,00 (114,00 v. 6 fl.) hos Norton Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ok men ifølge vores smagsløg ret karakterløs vin, som vi ved blindsmagning ikke havde gættet på var hverken fra Rioja eller fra Spanien (vi ved faktisk ikke hvad vi ville have gættet).

Vinen er givetvis et forsøg på at fremstille en moderne Rioja med hensyntagen til, at mange tilsyneladende elsker at hade den tradiotinelle stil (hvilket vi ikke helt forstår, da de bedste repræsentanter indenfor stilen byder - eller i hvert fald bød - på dejlige, karakteristiske og genkendelige vine).

Vores beskrivelse kommer til at mangle detaljer, idet vi efter at have smagt lidt på vinen, besluttede at give maden et skud smagsløgs-flænsende chili, da vinen ikke bød på smage, som vi syntes det var synd at gå glip af. Vi har dermed heller ikke været i stand til at smage vinen grundigt over flere timer, som vi plejer. Så måske vi ikke har ydet den retfærdighed.

Glas: Zalto hvidvin.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.