Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Filicardo i Due Soli, Rosso di Toscana, Cabernet, Agrinico, 2003, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
109,00 hos Vinimportøren

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Selv om der er tale om en Cabernet vin, er det ikke lige noget man tænker på som det første. Vinen dufter og smager - som mange italiensk Cabernet-vine - først og fremmest vaskeægte italiensk.

Vinen er mørk og ganske tæt, modne solbær på italiensk maner. Der er en lille antydning solmoden sødme, ellers fremstår vinen temmelig tør.

Der er en udtalt beskhed i smagen, og den overdøver ind imellem alt andet og hænger længe i munden, hvilket gør det vanskeligt at nyde vinen.

Oktober 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.